Wat houdt online ondernemen in?

Gepubliceerd op 10 september 2020 om 17:15

Met online ondernemen kan je overal en nergens werken vanachter jouw laptop. Terwijl met offline ondernemen je gebonden bent aan een werkplek, winkel of bedrijfsruimte. Veel ondernemers combineren offline met online. Zij hebben dan bijvoorbeeld een winkel en een webshop. Met online ondernemen kan je kiezen om wel of geen voorraad te hebben. Met voorraad heb je een eigen webwinkel waarbij je zelf eigenaar bent van de voorraad en deze verstuurd naar kopers. Zonder voorraad, dan maak je bijvoorbeeld gebruik van dropshipment of je verkoopt e-learning products etc. De mogelijkheden zijn eindeloos.

vanuit huis werken

Voorbeeld van online ondernemen

Ik heb inmiddels een aantal online cursussen gevolgd via verschillende websites. Deze ondernemers kunnen misschien wel op Bali zitten als zijnde 'digital nomads', maar ze kunnen ook mijn buurvrouw of -man zijn. Een cursus hoeven ze maar 1x te maken en een beetje up-to-date houden, maar verder zijn de kosten nihil. Eigenlijk is tijd hun kostbaarste bezit. Ze investeren tijd en ja ... vast ook wel 1 of meerdere programma's om het er allemaal mooi uit te laten zien, maar ze hebben 0 voorraad. Alles gaat digitaal.

Online ondernemen wie doet dat nu?

Tja ...eigenlijk kan iedereen online ondernemen. Daarom is het vast ook zo "hot". Elke dag komen er honderden ondernemers bij en deze markt is, aangezien we met miljarden op deze aardkloot zijn, enorm groot. Wil je meer informatie? Dan adviseer ik je eens op de websites te kijken: Kamer van Koophandel --- ZZP Nederland --- De belastingdienst

iedereen kan het

Hieronder een kort filmpje van Daniëlle Leuvering over de voor- en nadelen van online ondernemen.

Rating: 0 sterren
0 stemmen