#3: Geld verdienen met dropshipment

Gepubliceerd op 9 september 2020 om 16:15

Al googlend kwam ik terecht bij de website Ultimate Mastermind met daarop in de hoofdrol René Cooiman. Hij heeft een leuke mini docu gemaakt 'van marinier naar ondernemer'. René zijn hoofdthema is discipline. Met hard werken kan je een bloeiende dropshipping onderneming opzetten. Hij lijkt zelf uitermate geslaagd daarin. Hij deelt zijn dropshipment kennis op zijn UM website.

Kennisbank: Wat is dropshipment?

op slot, niet toegankelijk, afgeschermd

De beste versie van jezelf 

Dat is de titel van de gratis cursus die door Ultimate Mastermind wordt aangeboden op hun website. Binnen 80 minuten krijg je in duidelijke 'Jip & Janneke' taal allerlei info. Bij mij smaakte het naar meer. De rest van de website was afgeschermd. Een upgrade kostte (dd. sept. 2020) €9,95 en terwijl ik deze wilde aanschaffen kon ik mij een voor event aanmelden. Er stond geen prijs bij waardoor ik nogal naïef dacht dat het dan misschien gratis was, maar toen ik door klikte bleek deze €79 te kosten. Niet gedaan.

Dropshipment cursus

De €9,95 zorgde ervoor dat ik toegang kreeg tot de volgende onderdelen op de UM website: introductie, mindset waar het allemaal begint, voorbereiding, Shopify platform, apps Shopify, webshop + winnende producten vinden, orders & klantenservice en adverteren. Al deze onderdelen plus 'de beste versie van jezelf' vormen samen de UM dropshipment cursus. Ook krijg je toegang tot de Facebook community en 2x per week groepscoaching (niet gedaan). De cursus bestaat uit filmpjes waarin van alles aan bod komt. Van Shopify tot Facebook. Ik vond het voor €9,95 zeker de moeite waard. Het heeft mij 5 uur gekost om alles te bekijken (excl. de 80 minuten van 'de beste versie van jezelf) en ik kan het je aanraden.

vanachter je laptop een cursus volgen
online spullen kopen

Shopify en Aliexpress

René werkt met het Shopify platform. Dit is een websitebouwer waar je gemakkelijk een koppeling kunt maken met de website Aliexpress. Ik ben geen fan van Aliexpress, omdat het mijn inziens oneerlijke concurrentie is voor onze Europese fabrikanten. Aliexpress wordt gesponsord door de Chinese overheid waardoor fabricage en verzending super goedkoop is.  Wil je toegang tot alle UM dropshipping info dan mag je €699 afrekenen, maar dan ben je wel Master lid. Mij gaat dat te ver / ik vind het te duur.

E-book over dropshipping

Op de website Oberlo kan je een gratis e-book vinden met de titel 'How to start dropshipping in 2020'. Het is in het Engels, maar als je het  e-book online bekijkt, dan kan je hem laten vertalen in het Nederlands. Hier staat mega veel info in en ikzelf heb het vluchtig doorgenomen, omdat ik voor mezelf twijfels heb of ik wel d.m.v. dropshipping mijn geld wil verdienen. Toch kan ik je dit e-book aanraden.

via je tablet een e-book lezen
tijd voor verandering

Het dropshippen van Chinese "troep" heeft niet mijn voorkeur, maar wat dan wel? Ik ga verder zoeken.

 

Liefs, Marjolein

 

P.s.: Stop met denken. Start met doen. Gooi nu het roer om! Het is altijd het juiste moment. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb