#2: Online ondernemen met Simone Levie

Gepubliceerd op 18 augustus 2020 om 22:54

Onlangs luisterde ik een 1,5 uur durende podcast van 'Design your Dream Podcast' door Rosanne Rauban. Hierin interviewde ze Simone Levie. Deze online onderneemster draait 1,5 miljoen omzet met o.a. haar MPOP Business School. Ze is geïnspireerd geraakt door Marie Forleo uit Amerika. Ik ben naar de website van Simone gegaan en zag inderdaad overeenkomsten met de opbouw van de site van Marie. Ikzelf heb ook Marie's website als voorbeeld gebruikt voor deze website.

Online ondernemen met Simone Levie

Verdienmodellen en meervoudige inkomstenbronnen

Op dit moment staat op de website van Simone een gratis e-book 'bouw stap voor stap je online training'. Deze heb ik gelezen en kan ik je aanraden. Als bedankje voor het downloaden van dit gratis e-book kreeg ik een aanbieding om voor €47 het werkboek 'Verdienmodellen en Meervoudige Inkomstenbronnen!' te kopen. Dit heb ik gedaan en kan ik je ook aanraden al vind ik €47 aan de hoge kant. De opmaak is geweldig en een aantal inhoudelijke punten waardevol, maar ook veel bla, bla.

Gratis e-book van Simone Levie

In het werkboek staan diverse links o.a. voor een gratis e-book 'ontdek je missie in 10 stappen'. Deze heb ik ook gedownload en kan ik je ook aanraden. Via dit e-book kan je een gratis, 10min durende meditatie downloaden. Ze maakt vervolgens reclame in het e-book voor de complete 11-delige meditatie reeks. 

e-book dit je makkelijk kunt downloaden
via de laptop een webinar volgen

Webinar met Simone Levie

Ook kreeg ik een gratis webinar aangeboden. Deze 2,5 uur durende webinar heb ik inmiddels gevolgd. Het bevatte veel herhalingen uit haar e-books en een speciaal aanbod. Waar Marie Forleo $2000 rekent voor haar 8 weken durende B-school programma vraagt Simone voor haar MPOP Business School €3000 (excl. btw). Beide met life-time access en waarschijnlijk meer overlappingen, omdat Simone B-school heeft gevolgd. De "echte" waarde van Simone's aanbod is €15.000 en nu niet voor €5.000 maar €3.000!!

€€€

Bij dit soort bedragen valt mijn mond vaak open en vraag ik me altijd af of mensen werkelijk dit soort bedragen betalen. Waarom moet het in Godsnaam zoveel geld kosten? Heel veel mensen kunnen dit niet betalen, denk ik dan. Maar ja ..... er zijn natuurlijk altijd mensen die dit wel kunnen betalen. 

Het kost allemaal geld
Simone interviewt 3 mensen

Online marketing

In de online cursus van Simone over 'Verdienmodellen en Meervoudige Inkomstenbronnen!' staan ook 3 interviews. Bij elkaar bijna 4 uur luister tijd. Korte samenvatting: Demian Beenakker verteld o.a. over rente op rente (8ste wereldwonder volgens Einstein). Jacko Meijaard verteld over affiliate marketing waarmee hij groot is geworden binnen 10 jaar en met nu 25 websites (was ooit 100). Ook wordt zijn programma 'affiliate marketing revolutie' a €47 gepromoot. Deze had ik al aangeschaft en heb ik verwerkt in een andere blog (klik hier).  Als laatste wordt Martijn van Tongeren geïnterviewd en hij verteld over online marketing en zijn bedrijf IMU. Hij heeft samen met Tonny Loorbach het boek 'de online marketing tornado' geschreven. Deze kost €10,71 (kostprijs) en ben ik nu aan het lezen. Plus heb ik bij hun voor €32,67 de opnames van het IMU Event 2019 gekocht en ben ik gestart met het luisteren van de IMU podcasts. 

Tijd voor verandering

Volgens mij moet online ondernemen voor veel minder geld ook allemaal haalbaar zijn. Ik ga het proberen!

 

Liefs, Marjolein

 

P.s.: Stop met denken. Start met doen. Gooi nu het roer om! Het is altijd het juiste moment. 

Reactie plaatsen

Reacties

Pascal
2 jaar geleden

En, Marjolein, is het haalbaar?