#4: Waarom ik online geld wil verdienen?

Gepubliceerd op 15 september 2020 om 10:28

Na jaren offline ondernemen heb ik het roer omgegooid. Ik ben gestopt met mijn winkel en ben mijn horizon aan het verbreden. Ik ben weer meer gaan lezen, struin het internet af naar interessante informatie en ben geabonneerd op nieuwsbrieven van interessante mensen en/of bedrijven. Er zijn zoveel onderwerpen die mij aanspreken en die ik wil onderzoeken. Toch kom ik vaak terug op ondernemen. In mijn gedachten ben ik al meerdere bedrijven gestart. Alleen tussen denken en doen, fantasie en werkelijkheid zit een groot gat. Ik weet soms niet waar te beginnen.

Kennisbank: Wat is het verschil tussen online en offline ondernemen?

girl power

Patserig?

Enige tijd terug ben ik begonnen met de website growstronger.nl waar ik allerlei info verzamel. Ik noem het dan vaak ook gekscherend 'mijn online plakboek'. Ik heb al zoveel bedacht in mijn koppie en recent durfde ik pas deze, marjoleinwagener.nl, website online te zetten. De domeinnaam had ik al een aantal jaar, maar eerder durfde ik nog niet mijn eigen naam als website te gebruiken. Ik vind het een beetje patserig staan, maar van de andere kant ben ik er ook weer trots op. Ik dacht: "Als andere het doen. Waarom ik niet? "

Online is de toekomst

Doordat ik jaren offline een winkel heb gehad met alle voor- en nadelen. Met een flinke voorraad en vaste werktijden. Had ik eigenlijk vrij snel besloten om volledig het tegenovergestelde te gaan doen. Dus geen voorraad, flexibele werktijden en als het even kon .... de weekenden vrij. Ook ben ik ontzettend nieuwsgierig naar de online mogelijkheden, want daar ligt de toekomst in mijn beleving. Ik wil online ondernemen en dus online mijn geld verdienen, maar hoe pak je dat aan? Er zijn diverse mogelijkheden ben ik inmiddels achter gekomen. Zie ook mijn blogs 'online geldverdienen met affliate marketing' en 'geld verdienen met dropshipment'. 

raket
nummer 1

Mijn idool

Online geld verdienen kan iedereen, maar de kunst is om het zo aan te pakken dat je er voldoende mee verdient om het ook echt als een volwaardige baan te zien. Ik heb dan ook veel respect voor online ondernemers die het gelukt zijn om volledig te kunnen leven van hun online inkomen. Ik denk dan bijvoorbeeld aan Marie Forleo die behalve online geld verdient ook een boek heeft geschreven. Zij heeft zichzelf als merk in de markt gezet en interviewt interessante mensen. Lang heeft Oprah Winfrey op nummer 1 gestaan als mijn vrouwelijke ondernemer idool, maar deze plek is nu overgenomen door Marie Forleo.

De slogan van Marie Forleo is 'the world needs that special gift that only you have'. Deze zin zet mij elke keer weer aan het denken en ik deel hem graag nu met jou.

 

Liefs, Marjolein

 

P.s.: Stop met denken. Start met doen. Gooi nu het roer om! Het is altijd het juiste moment. 

Tijd voor verandering

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb