#11 Lifestyle of Business - Persoonlijk leiderschap op slippers

Gepubliceerd op 30 mei 2021 om 13:25

Eind oktober 2020 was ik bezig om online informatie te vergaren over online ondernemen. Voorheen had ik een fysieke winkel en het ondernemersvak blijft mijn interesse houden. Al heb ik sinds de zomer van 2017 geen omzet meer gedraaid (ook niet met deze website ...). En deze website denk je dan misschien? Dit is mijn "ik trek mijn stoute schoenen aan website". Een website om te experimenteren met online ondernemerschap en informatie te delen met andere mensen die online aan het zoeken zijn naar informatie.  Ik kom allerlei online ondernemers tegen en één daarvan is het bedrijf Lifestyle of Business met hun online University en o.a. het programma; Persoonlijk leiderschap op slippers. 

slippers

Op 29 oktober 2020 trok ik mijn portemonnee en kocht voor €100 het online programma 'Persoonlijk leiderschap op slippers'  + voor €25 het boek LSOB Success Forecast van het bedrijf Lifestyle of Business ookwel LSOB. Deze wordt gerund door John en Jeanet. Dit echtpaar heeft een keer meegewerkt aan een aflevering van Steenrijk, straatarm. Nieuwsgierig? Bekijk de aflevering hier.

Ik zie nu (dd. 29/5/2021) dat dit programma op hun website wordt aangeboden voor €295 ipv €425 en voor het boek LSOB Success Forecast vragen ze €37. Het boek heeft een harde kaft en ziet er sjiek uit (zwart met goud). Het fungeert als een soort dagboek en daardoor staan er in het boek maar 2 verschillende bladzijden die constant herhaald worden (note: op de intro pagina's na). Ik vind €37 en zelfs €25 echt te duur voor zo'n boek. Goede marge maker ;-)

Nadat ik het programma had aangeschaft kreeg ik toegang tot de LSOB University. Op hun website is te lezen; "In de basis is alles simpel. Jij bent de degene die het ingewikkeld maakt. Zodra je daarmee stopt, krijg je een leven en een business zoals je wilt". Persoonlijk Leiderschap op Slippers gaat jou helpen elke dag een 8,5 te scoren op ieder vlak. 

Naast het programma krijg je ook (gratis) toegang tot o.a. tientallen boekverslagen, lijst met inspirerende films/documentaires, allerlei experts die hun tips delen, opnamen van LSOB live trainingen en meer.

schoollokaal
online leren

De inhoud van het online programma 'Persoonlijk leiderschap op slippers' bevat de volgende onderdelen:

  1. Het fundament van jou als persoon (bijv. reptielenbrein, communicatie en tijd managen als leider).
  2. Relaxed vlammen (bijv. hoe blijf je fit en energiek).
  3. Onbewogen veerkracht >> Alleen nodig als je duidelijk jouw doel in beeld hebt.
  4. Begrensde vrijheid (bijv. leider tijd inplannen, geldpotjes maken en focusblokken inplannen).
  5. Comfortabel discomfort (bijv. taken uit handen durven geven, durven investeren in jezelf).
  6. Bonussen (aandacht voor de boeksamenvattingen, expert modules en Q&A's).

Het LSOB programma 'Persoonlijk leiderschap op slippers' is interessant voor iedereen die openstaat voor persoonlijke ontwikkeling. Uiteindelijk moet je natuurlijk alles zelf doen. John & Jeanet geven alleen tips & tricks die je kunnen helpen om te groeien. Of je wilt groeien is natuurlijk van meerdere factoren afhankelijk. Een steuntje in de rug d.m.v. dit programma is fijn, maar of het nu €295 waard is? Nee ...

 

Liefs, Marjolein

 

P.s.: Heb je een idee? Doe er wat mee! Pak het op en ga aan de slag. Vele kleine stapjes, maken 1 grote.

groei

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb